Sie die immer lacht

SCHINVELD/OIRSBEEK – Marleen Mols, onze eigen Swing-Star uit Schinveld, presenteerde zondagavond vol trots haar achtste CD met de passende titel Sie die immer lacht. Rondom dit heuglijke feit bouwde ze een spetterend feestje met en voor de mensen die haar al 15 jaar trouw zijn.

In een bomvolle Oirsprong in Oirsbeek zong zij alle 13 nummers van het nieuwe album, waaronder haar eigen favorieten Immer lacht en Lago di Garda, een duet met zangeres Angelina. Marleen typeert haar nieuwe CD als volgt: ‘Van feest naar gevoelig. Typisch Marleen met een eigen draai en voor ieder wat wils.’ De plaat is goed ontvangen en er werden diezelfde avond al 132 exemplaren verkocht. Marleen is ‘ongelofelijk trots en dankbaar’ voor de enorme belangstelling en de vele bloemen en andere kado’s die ze in ontvangst mocht nemen. Ze vergat echter niet haar man Geert ook even in de spotlight te zetten: direct na de presentatie, feliciteerde ze hem en public met zijn verjaardag.

Naast het optreden van Marleen, waren ook Martin Hurkens, de band Aanders es Angers en Angelina van de partij en zongen het enthousiaste publiek toe.

 

Marleen Mols Swing Star Evenementen